Performanță pentru un tenisman de la CS Mamaia Idu

Constănțeanul Ștefan Paloși, vicecampion național la U16

619
Constănțeanul Ștefan Paloși, vicecampion național la U16 - constanteanul-1463502718.jpg

Articole de la același autor

Centrul Naținal de Tenis din București a găzduit, săptămâna trecută, întrecerile Campionatelor Naționale individuale de vară pentru sportivi sub 16 ani.

În proba de simplu rezervată băieților, tenismanul constănțean Ștefan Paloși a fost învins, în finală, de favoritul nr. 2, Filip Jianu, la capătul unei partide disputate în set decisiv, scor 6-3, 2-6, 3-6. Astfel, sportivul legitimat la CS Mamaia Idu, pregătit de Damian Petcu și Adrian Bordei, a trebuit să se mulțumească cu postura de vicecampion național.

Ștefan Paloși a reușit să urce și pe podiumul probei de dublu mixt, unde a făcut pereche cu colega sa de club Ramona Chivu. Din păcate, Ramona a trebuit să abandoneze în semifinale, din cauza unor probleme la genunchi.

În proba feminină de dublu, echipa formată din Carmen Roxana Manu (LPS Constanța) și Vanessa Răuță (CS Olimpia București) a reușit să cucerească titlul național, după o finală decisă la super-tie-break: 6-2, 5-7, 10-5, în fața favoritelor principale, Andreea Velcea și Oana Corneanu, legitimate la CS SPORT 4 Fun Timișoara.

"Performanța lui Ștefan este o confirmare a talentului său, dar și a muncii depuse în orele de antrenament și competiții, ce duce o continuă luptă fizică și psihică. A fost un turneu obositor, fiindcă a jucat majoritatea partidelor în trei seturi. De exemplu, împotriva favoritului principal, Ștefan a reușit să revină de la set și 4-1 și să întoarcă partida în favoarea sa. În finală, a pierdut în trei seturi, dar putea să câștige dacă era un pic mai atent. Au fost unele puncte cheie pe care Jianu le-a gestionat mai bine, care au înclinat balanța decisiv. Urmează un program destul de încărcat pentru el, turnee internaționale în Muntenegru, Italia și Macedonia. Sunt sigur că această reușită îi va da curajul lui Ștefan să abordeze următoarele competiții cu maximă încredere", a declarat antrenorul Damian Petcu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2524 secunde