Constănţencele intră în scenă la WTT Youth Contender la tenis de masă

249
Constănţencele intră în scenă la WTT Youth Contender la tenis de masă - constantencele2-1620913985.jpg

Articole de la același autor

România participă cu 13 sportivi la WTT Youth Contender, competiţie de tenis de masă de mare valoare, rezervată tineretului, care are loc, în aceste zile, la Vila Real (Portugalia).

La masculin, în componenţa Dragoş Bujor, Iulian Chiriţă, Eduard Ionescu, Andrei Istrate, Darius Movileanu şi Horia Ursuţ, delegaţia României a cucerit deja trei medalii - una de aur, una de argint şi una de bronz.

Astfel, la categoria simplu masculin U17, într-o finală sută la sută românească, Iulian Chiriţă l-a învins, cu scorul de 3-1, pe Eduard Ionescu, cele mai strălucitoare medalii luând drumul ţării noastre. În semifinale, Ionescu trecuse în minimum de seturi, scor 3-0, de Andrei Istrate, cel din urmă intrând astfel în posesia bronzului, informează Federaţia Română de Tenis de Masă.

Eduard Ionescu, Andrei Istrate, alături de Darius Movileanu, cel mai valoros junior al României la ora actuală, vor juca la categoria U19, iar Iulian Chiriţă, Dragoş Bujor şi Horia Ursuţ, la U15, aşa că medalii mai pot veni!

După întrecerile masculine, urmează cele feminine, programate în perioada 15-17 mai. Echipa României este alcătuită din şapte jucătoare, cinci dintre ele fiind legitimate la cluburi din Constanţa: Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu, Andreea Teglas, Ioana Băiaşu, de la LPS „Nicolae Rotaru”, şi Luciana Mitrofan, de la CS Farul. Celelalte tricolore sunt Cristina şi Ioana Sîngeorzan, de la CSM Bistriţa.

Antrenori sunt Mădălin Ionaşcu, Emilian Bulbuc, Petre Arnăutu şi Marian Filipaş.

Meciurile vor putea fi urmărite pe canalul de YouTube WTT. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3095 secunde