Gimnasta Maria Holbură continuă pregătirea la Bucureşti

313
Gimnasta Maria Holbură continuă pregătirea la Bucureşti - gimnasta2-1620056167.jpg

Articole de la același autor

Comitetul Executiv al Federației Române de Gimnastică a hotărât ca sportiva Maria Holbură, de la CS Farul Constanţa, să continue pregătirea la București, alături de antrenorii Lăcrămioara și Cristian Moldovan. Maria Holbură se va antrena alături de Larisa Iordache în sala Dinamo.

Calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo după locul 54, ocupat la Mondialele de la Stuttgart, la individual-compus, cu 50.632 puncte (sărituri - 13.300, paralele - 12.233, bârnă -12.733 şi sol -12.366), Maria Holbură a ratat participarea la Campionatele Europene, fiind insuficient pregătită pentru nivelul competiției de la Basel.

Săptămâna aceasta, Comitetul Executiv va analiza atât participarea întregii delegații la Basel și situația gimnastelor senioare aflate în pregătire la Deva (Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu și Antonia Duță), cât și strategia pentru abordarea calificărilor la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Larisa Iordache și Maria Holbură au obiectiv comun: Jocurile Olimpice de la Tokyo, informează Federaţia Română de Gimnastică.

Reamintim că Daniela Trică, vicecampioană europeană de senioare în decembrie 2020, la Mersin, a decis să se retragă la doar 16 ani.

De asemenea, o decizie în ceea ce privește activitatea de la lotul masculin va fi luată în cursul lunii mai. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4822 secunde