Larisa Iordache nu va mai evolua la Europenele de gimnastic─â

325
Larisa Iordache nu va mai evolua la Europenele de gimnastic─â - image202012202449581041larisaior-1619280126.jpg
Sportiva română Larisa Iordache nu va mai evolua la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Basel, a anunţat, sâmbătă, Clubul Sportiv Dinamo, la care este legitimată.

''Larisa Iordache a p─âr─âsit ast─âzi spitalul ├«n care a fost internat─â miercuri, dup─â concursul de calificare. Criza renal─â a fost una sever─â, care a necesitat administrarea unor antibiotice puternice. Aflat─â sub efectul acestora, Larisa ar fi riscat o accidentare dac─â ar fi concurat m├óine ├«n concursul pe aparate, unde era calificat─â la sol ┼či la b├órn─â (cu cea mai mare not─â)! ├Än aceste condi┼úii, Larisa ┼či antrenorii Cristian ┼či L─âcr─âmioara Moldovan au decis c─â decizia cea mai bun─â este renun┼úarea la concurs. ├Än cele din urm─â, s─ân─âtatea valoroasei noastre sportive este cea mai important─â'', se arat─â ├«n comunicatul postat pe Facebook de club.

Larisa Iordache a obţinut miercuri calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce s-a clasat pe locul al patrulea în calificări. Gimnasta a fost internată după concurs în spital, la Basel, cu o infecţie renală. Ea nu a putut evolua nici vineri, în finala de la individual compus.

Iordache se calificase ├«n finala de la b├órn─â cu cea mai mare not─â (13,466), iar ├«n cea de la sol cu a ┼časea not─â (13,400). Cum la sol prima rezerv─â era Maria Ceplinschi (13,266 ├«n calific─âri), retragerea Larisei face care Maria s─â evolueze ├«n finala de duminic─â, de la ora 15:00.

Sursa: Agerpres

Comentează știrea

Nu exist─â comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2824 secunde