Campionatele Naționale de haltere

Constănțeni care calcă pe urmele lui Hercule

154
Constănțeni care calcă pe urmele lui Hercule - haltere-1458586909.jpg

Articole de la același autor

Halterofilii de la CS Farul, antrenați de Angheluș Beșleagă și Aurel Tătaru, au evoluat la București, în cadrul Campionatului Național de seniori, concurs de calificare pentru faza finală, dotat cu trofeul Cupa României, și au reușit să obțină trei medalii. 


Performera delegației fariste s-a numit Mariana Dumitrache, care a ocupat cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria 69 kg. Celelalte medalii au fost de bronz și au fost obținute de Iulia Mocanu, la categoria +75 kg, și Florin Bejenariu, la categoria 85 kg. Evoluții onorante și pentru Bianca Dumitrescu - locul IV la cat. 48 kg, Adrian Roșu - locul IV la cat. 105 kg, Alin Olteanu - locul V la cat. 85 kg și Mariana Dumitrașcu - locul V la 48 kg. 


În paralel cu întrecerea seniorilor, a avut loc și concursul de verificare și selecție pentru juniori categoria a 3-a. Sub îndrumarea acelorași doi antrenori, Angheluș Beșleagă și Aurel Tătaru, micuții halterofili au cucerit și ei cinci medalii: două de aur, prin Albert Mărgăritescu, la categoria +56 kg, și Ionuț Morar, la 36 kg, două de argint, prin Marian Bojan și Darius Tătaru, la 45 kg, respectiv 50 kg, și una de bronz, adusă de Sali Ercan, la categoria 40 kg.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Martie 2016
Stire din Sport : Podium pentru canotorii de la CS Farul
Pagina a fost generata in 0.5349 secunde