Constănțenii, în Top 15 la Naționalele de squash

147
Constănțenii, în Top 15 la Naționalele de squash - constantenii-1396282272.jpg

Articole de la același autor

Disputat, în premieră, în format cu trei divizii - A, B și C -, Campionatul Național de squash, găzduit de complexul Aerosquash Băneasa, a reunit la start cei mai buni jucători din România, de la eveniment nelipsind nici reprezentanții Constanței. "88 de sportivi au venit să-și demonstreze valoarea la Naționale; 36 s-au întrecut în divizia A, 28 în divizia B, iar 24, în divizia C. Jucătorii noștri, șase la număr, au concurat în diviziile A și B, cele mai bune clasări fiind obținute de Vlad Roman - locul 10, Răzvan Țurlea - locul 15, ambii în divizia A, și Vali Radu - locurile 7-12, în divizia B", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele Asociației Club Sportiv Squash West Side Constanța, Ilie Bănică. 


Ediția de anul acesta a Campionatului Național a inclus și o secțiune feminină, în care s-au înscris opt sportive. Constanța a fost reprezentată de Lili Constantinescu, profesoară de educație fizică și sport, care, aflată la primul său concurs de squash, a ocupat poziția a cincea.


"Lili Constantinescu este un mare câștig pentru squash. Este foarte hotărâtă să înceapă să joace în Campionatul Constanței, unde o vom repartiza în Liga B. Sunt sigur că poate progresa", a explicat Ilie Bănică. 


Veste bună pentru elevii constănțeni. În săptămâna 7-13 aprilie, în care vor avea loc evenimentele din cadrul "Școlii altfel - să știi mai multe, să fii mai bun", peste 100 de elevi din liceele din Constanța vor avea posibilitatea să joace squash pe cele două terenuri ale complexului West Side din incinta Maritimo Shopping Center. 


"În patru zile ale săptămânii menționate, timp de patru ore în fiecare zi, punem la dispoziție terenurile pentru ca liceenii din Constanța să descopere acest minunat sport. Acțiunea face parte dintr-un proiect mai amplu, pe care îl derulăm în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța", a precizat Ilie Bănică. 


Altfel, în această perioadă, la West Side, se află în plină desfășurare Campionatul Constanței la squash, ambele ligi (A și B) ajungând în faza returului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5717 secunde