Jucătorii de squash își pregătesc rachetele pentru Naționale

118
Jucătorii de squash își pregătesc rachetele pentru Naționale - jucatorii-1394041651.jpg

Articole de la același autor

În perioada 7-9 martie, pe cele cinci terenuri ale complexului Aerosquash Băneasa, se vor disputa întrecerile Campionatului Național de squash, masculin și feminin. 
"Ediția de anul acesta a Campionatului Național se va desfășura după un nou sistem competițional, jucătorii fiind repartizați, în baza clasamentului final de anul trecut, trei divizii valorice: A, B și C. Jucătorii aflați în primele 40 de locuri vor evolua în divizia A, cei de pe locurile 41-80, în divizia B, în timp ce jucătorii clasați de la locul 81 în sus și cei nou intrați în circuit se vor întrece în cadrul diviziei C", a de-clarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele Asociației Club Sportiv Squash West Side, Ilie Bănică. 
Ca de fiecare dată, jucătorii constănțeni vor fi prezenți la campionat: Lucian Ciaciu, Ilie Bănică, Geo Deleanu, Alex Dragomir, Antonio Dragomir, Valentin Radu, Vlad Roman, Răzvan Țurlea sau Dragoș Vasilescu. 
Înainte de a participa la Campionatul Național, constănțenii și-au făcut "încălzirea" la Cupa Bloggerilor, turneu național care a avut loc, zilele trecute, la complexul "Pescariu" din București. 
Pe tabloul de 64, s-au înscris 52 de jucători, cinci dintre aceștia fiind din Constanța. În partea superioară a clasamentului, au terminat Vlad Roman (locul 10) și Răzvan Țurlea (locul 15). 
v v v
În ceea ce privește Campionatul de squash al Constanței, trebuie spus că s-a încheiat turul Ligii A, în timp ce Liga B mai are câteva runde de jucat din tur, pe terenurile de la West Side din incinta Maritimo Shopping Center. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.4599 secunde