Cupa Europeană a Națiunilor la rugby

Constănțenii, invitați să-i susțină pe "stejari" la meciul cu Belgia

189
2
Constănțenii, invitați să-i susțină  pe

Articole de la același autor

Mare meci mare, sâmbătă, 8 martie, pe stadionul "Mihai Naca" din Constanța, unde se vor întâlni reprezentativele României și Belgiei, într-o partidă contând pentru penultima etapă a Cupei Europene a Națiunilor. 
Pentru a avea cât mai mulți suporteri în tribună, organizatorii evenimentului au decis ca accesul la stadion să fie liber. 
La această partidă, a fost delegată o brigadă de arbitri din Italia. La centru se va afla Claudio Blessano (34 de ani), un arbitru cu prezențe în Campionato Eccellenza, Liga Celtica, AMLIN Challenge Cup, dar și în partide internaționale amicale. Blessano va fi asistat la linii de Carlo Damasco și Emanuele Tomo. 
Chiar dinaintea acestei con-fruntări, "stejarii" sunt deja calificați la Cupa Mondială din 2015, grație victoriei (32-6) în fața Spaniei, de pe 22 februarie, de la Cluj. 
România se află în momentul de față pe locul doi în grupa 1A, la egalitate de puncte cu liderul, Georgia, ierarhia finală urmând a fi stabilită după confruntarea directă dintre cele două combatante, pe 15 martie, la Tbilisi. 
În funcție de poziția finală din grupă, "stejarii" își vor afla adversarii de la Cupa Mondială 2015. Prima poziție asigură locul în grupa C, alături de Noua Zeelandă, Argentina, Tonga și Africa 1, iar poziția secundă plasează România în grupa D, alături de Franța, Irlanda, Italia și Canada. 


Comentează știrea

el
6 martie 2014
meci

mare cretin mare, la ce ora este meciul ?

dinu
6 martie 2014
meciul de rugby

La ce ora este meciul

Pagina a fost generata in 2.162 secunde