Constănțenii nu au urcat mai sus de sferturi la Kecskemet

232
Jucătorii de tenis de masă constănțeni, de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul, care au participat, la Kecskemet, la Openul de tenis de masă al Ungariei, nu au urcat mai sus de sferturile de finală, la echipe (Ana-Maria Sebe) și la dublu feminin (Ana-Maria și Cristina Hârâci).
La dublu, cele două au pierdut calificarea în semifinale la coreencele Hye Jung Gong și Su Ra Yo, cu 1-3. Su Ra Yo a învins-o pe Hârâci și la simplu, în optimi, cu 4-0, secțiune în care Sebe s-a oprit cu un tur mai înainte, în "16"-imi, după înfrângerea la o altă sportivă din Coreea, Yoon Hee Gu, scor 1-4.
La Kecskemet, a participat și un tenismen de la LPS - Farul, Bogdan Simion, care, atât la simplu, cât și la dublu, a pierdut în primii 64. La simplu, l-a învins cu 4-1 Victor Brodd (Suedia), iar la dublu a făcut pereche cu Alin Ciupe, cei doi pierzând în meciul cu croații Frane Kojic și Borna Kovac, după un 1-3.
Sportivii constănțeni sunt pregătiți de Viorel Filimon, Liliana Sebe și Stelian Hașoti, cea care i-a însoțit la concurs fiind Sebe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8079 secunde