Constănțenii, pe podium la Campionatul Național de tenis de masă

138
Constănțenii, pe podium la Campionatul Național de tenis de masă - constantenii-1520269826.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul recent încheiat, la Buzău, s-a desfășurat o nouă ediție a Campionatului Național individual la tenis de masă pentru seniori, ce a adunat la start cei mai valoroși sportivi ai României. 


În competiția feminină individuală, constănțeanca Elizabeta Samara a fost învinsă în semifinale de Irina Ciobanu, scor 3-4, și s-a mulțumit cu medalia de bronz, precum Adina Diaconu, învinsă și ea în penultimul act de către Andreea Dragoman, cu 1-4. În finală, Irina Ciobanu s-a impus cu 4-3. 


La seniori, Cristian Pletea, sportiv legitimat la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, a trecut în sferturi de Constantin Cioti, scor 4-3, însă s-a oprit în semifinale, fiind întrecut de Adrian Dodean, 3-4, cel care avea să piardă medalia de aur, în fața lui Ovidiu Ionescu, scor 2-4. 


La dublu feminin, cuplul Anamaria Sebe/Alina Zaharia (CS Farul) a pierdut finala în fața perechii Andreea Dragoman/Camelia Iacob, scor 1-3, în timp ce un alt cuplu crescut la Constanța, Eliza Samara/Elena Zaharia (13 ani) a cucerit bronzul. 


La masculin, perechea Lucian Munteanu/Cristian Pletea s-a clasat pe poziția a treia. În proba de dublu mixt, victoria a fost obținută de perechea Ovidiu Ionescu/Eliza Samara, în urma unei victorii cu 3-0 în fața cuplului Alexandru Cazacu/Roxana Istrate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2213 secunde