Constantin Gache a refuzat postul de antrenor al FC Farul

1375
7
Constantin Gache a refuzat postul de antrenor al FC Farul - gache-1325714767.jpg
Conducerea clubului FC Farul caută în continuare cu insistență un antrenor, însă, după plecarea lui Marian Pană, demersurile șefilor "marinarilor" nu au avut sorți de izbândă. După ce au fost vehiculate mai multe nume de antrenori, până în mo-mentul de față, niciuna dintre tratativele purtate de conducerea clubului nu s-a materializat.

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, pentru "Cu- get Liber", că antrenorul Constantin Gache, în pre-zent la Săgeata Năvodari, a declinat oferta conducerii clubului de pe litoral.

"Noi l-am ofertat, dar el a tot amânat un răspuns. La ultima întâlnire, a spus că vrea să continue la Năvodari, ceea ce înseamnă că a declinat oferta noastră", a spus oficialul farist, care a continuat: "Așa cum am mai spus, prima ofertă a fost făcută unui antrenor con-stănțean. Doream ca la echipă să vină cineva de aici, cu experiență și cu rezultate. Dorința clubului a fost să aducă pe bancă un farist, dar a trebuit să ne reorientăm. Începând de astăzi (n.r. - ieri), suntem în contact cu alți tehnicieni. Sperăm ca în următoarele zile să putem anunța numele noului antrenor, este un proces accelerat".

Am încercat să-i luăm un punct de vedere și lui Constantin Gache, însă tehnicianul echipei Săgeata Năvodari nu a putut fi contactat.

Comentează știrea

acab
5 ianuarie 2012
bine n-ai venit

sa nu uitam ce mai tzipa jegosul asta dupa meciul cu sageata la 0-0 din tur de la navodari ca i-am furat ca nu stiu ce si dupa aceea se dadea mare farist la fel cum a facut si jegosul ala de peniu cu declaratiile lor , asa ca mai bine daca vreti antrenor constantean aduceti un farist adevarat nu toate rapandulele care n-au realizat nimic ca antrenori ... DOAR FARUL !

jr
5 ianuarie 2012
faru

ieri il injurati si acum va rugati de el .ce penibili sunteti! pt acab : sunt acrii strugurii , nu?

senatorul
5 ianuarie 2012
faru

in constanta nu exista antrenori capabili sa promoveze o echipa in Liga I, sint doar niste indivizi care bat mingea pe maidan cu copiii si ii baga in echipa pe baza de bidon...

mishu
5 ianuarie 2012
voi sunteti chiar idioti?

voi sunteti chiar idioti, gache a stricat echipa inainte de retrogradare, cand a dat afara mai multi jucatori ca el nu are nevoie de ei, si acum vreti sa cadem de tot, lasati-l dracu la navodari ca ala nu e demn de farul, de ce nu il instalati pe Gica Butoiu ca ala e bun pentru Farul si ar cam trebui sa aduceti si jucatori ca nu mai are mult si se termina campania si iar ne chinuim sa nu retrogradam.

4D
5 ianuarie 2012
Intrebare

Oare de ce nu doreste niciun antrenor sa vina la Farul? Raspuns: Farul nu are bani, nu are perspectiva si clubul este ocolit de toata lumea.

mama lui stefan cel mare
5 ianuarie 2012
coach

dar cu unul dintre cei mai iubiti fotbalisti constanteni ati vorbit? cu Mitica Antonescu, de exemplu, nu este el farist? sau Fane Petcu.

tata lui stefan cel mare
5 ianuarie 2012
antrenor

Antonescu nu are licenta, nu poate antrena o echipa din Liga I sau II, iar Fane Petcu le cam are cu spritul. Daca era asa de bun, de ce nu a luat o echipa pina acum?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Decembrie 2011
Stire din Sport : Săpunaru ar putea pleca de la FC Porto
Pagina a fost generata in 1.294 secunde