Cosmin Olăroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu în 2015

73
1
Cosmin Olăroiu, cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu în 2015 - cosminolroiu-1451725215.jpg

Articole recomandate

Tehnicianul echipei Al-Ahli Dubai, Cosmin Olăroiu, a fost desemnat cel mai bun antrenor din Orientul Mijlociu, într-un sondaj realizat de site-ul ahdaaf.me, pe baza voturilor fanilor din întreaga lume.

Olăroiu, care a dus Al-Ahli în finala Ligii Campionilor Asiei, i-a întrecut pe Yahya Golmohammadi (Zob Ahan), Christian Gross (Al-Ahli Jeddah) și Zlatko Dalic (Al-Ain.).

Cel mai bun jucător din Orientul Mijlociu a fost Omar Abdulrahman, de la Al Ain, care i-a învins pe Yasser Al-Shahrani (Al Hilal), Hassan Al-Haydos (Al Sadd) și Mehdi Taremi (Persepolis).

Comentează știrea

Cosmin
2 ianuarie 2016
Cea mai solicitata oferta de lucru online!

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4818 secunde