COSR ajută comitetele olimpice din Serbia și Bosnia-Herțegovina

336
COSR ajută comitetele olimpice din Serbia și Bosnia-Herțegovina - cosr-1400687375.jpg

Articole de la același autor

COSR va sprijini financiar cu câte 10.000 de dolari comitetele olimpice din Serbia și Bosnia-Herțegovina, țări pe teritoriile cărora au avut loc inundații catastrofale în ultima săptămână, se arată într-un comunicat remis de forul român agenției Mediafax. 


"Comitetul Olimpic și Sportiv Român nu a rămas impasibil la suferință popoarelor din Serbia și Bosnia-Herțegovina, țări afectate de inundații catastrofale în ultima săptămâna, și va sprijini Comitetele Naționale Olimpice (CNO) din cele două state atât financiar, cât și sportiv. În încercarea de a fi alături de populația greu încercată, COSR, parte a lumii olimpice și membru al unor organizații cu caracter regional alături de CNO din Europa Centrală și de Sud-Est, va ajuta ca sportivii din țările prietene să sufere cât mai puțin din cauza că o mare parte dintre bazele sportive sunt inutilizabile sau au devenit centre pentru sinistrați. COSR va sprijini financiar cu câte 10.000 de dolari atât Comitetul Olimpic din Serbia, cât și pe cel din Bosnia și Herțegovina, cele două țări prietene urmând să folosească banii așa cum cred de cuviință", se arată în comunicatul COSR. 


De asemenea, câte aproximativ 20 de sportivi din Serbia și Bosnia-Herțegovina se vor putea pregăti la Izvorani pentru Jocurile Olimpice de Tineret, care vor avea loc la Nanjing, în perioada 16-28 august 2014, beneficiind gratuit de toate facilitățile pe care le oferă Complexul Olimpic Sydney 2000.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6019 secunde