Crăciun își dorește un portar și un inter de valoare

1963
Având în vedere obiectivul stabilit de conducere (locurile 2-5) și ple-cările de jucătoare petrecute luna trecută, antrenorul Tomisului, Ion Crăciun, își dorește să transfere cel puțin două handbaliste de valoare.
"Suntem în tratative cu două jucă-toare, un portar și un inter dreapta, ambele de la o echipă de top din România. În procent de 90 la sută, vor veni la CS Tomis. Trebuie să ne întărim, pentru că, față de sezonul precedent, am pierdut patru titulare: Amelia Busuioceanu (plecată la HCM Roman), Mihaela Seifer (la Rulmentul Brașov), Diana Druțu și Mihaela Blaga (la HC Oțelul Galați). Foarte important, sperăm să fim feriți de accidentări", a declarat Ion Crăciun.
În opinia tehnicianului, în bătălia pentru podium, CS Tomis se va bate cu U Cluj, HCM Baia Mare, HC Zalău, Dunărea Brăila - echipe care și-au păstrat loturile de anul trecut -, HCM Roman și HC Oțelul Galați - formații care chiar s-au întărit. În privința titlului de campioană, este greu de conceput că cineva s-ar putea opune Oltchimului Râmnicu Vâlcea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3037 secunde