Cristina Neagu, din nou, nominalizată la premiul de cea mai bună handbalistă a lumii

168
Cristina Neagu, din nou, nominalizată la premiul de cea mai bună handbalistă a lumii - cristinaneagu-1517939361.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea română Cristina Neagu, declarată în trei rânduri cea mai bună handbalistă a lumii, a fost nominalizată, din nou, de Federația Internațională de handbal (IHF) la acest titlu, potrivit site-ului forului mondial.


O comisie formată din experți și antrenori ai echipei naționale a votat propunerile pentru acest trofeu, la masculin și feminin, acum urmând ca propunerile să fie votate de reprezentanții presei și de iubitorii handbalului.


Neagu, laureată a anchetei în 2010, 2015 și 2016, "considerată una dintre cele mai bune handbaliste din istorie"’, potrivit IHF, a fost inclusă, anul trecut, în echipa ideală a Ligii Campionilor, pe când juca la Buducnost Podgorica, cu care a reușit eventul în Muntenegru. Neagu s-a transferat apoi la CSM București, cu care joacă în Liga Campionilor, și a ajuns cu naționala în optimile Campionatului Mondial.


Contracandidatele Cristinei Neagu sunt Nora Mork, Stine Bredal Oftedal (ambele din Norvegia), Isabelle Gullden (Suedia) și Nycke Groot (Olanda). La masculin, au fost nominalizați Sander Sagosen (Norvegia), Nikola Karabatic (Franța), Luka Cindric (Croația), Domagoj Duvnjak (Croația) și Andy Schmid (Elveția). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Februarie 2018
Stire din Sport : CSU Neptun,  deplasare la Bacău
Pagina a fost generata in 0.3723 secunde