Cristina Neagu s-a alăturat campaniei "Nu vă jucați cu jucătorii"

293
Cristina Neagu s-a alăturat campaniei

Articole de la același autor

Cele mai mari vedete din lumea handbalului, în frunte cu jucătoarea română Cristina Neagu, francezul Nikola Karabatic, danezul Mikkel Hansen sau norvegianca Stine Oftedal, s-au alăturat campaniei "Don't play the players", care denunță calendarul competițional foarte încărcat, relatează cotidianul sportiv "L'Equipe". 


"Nu vă jucați cu jucătorii" - "Don't play the players" este sloganul acestei campanii demarate de sindicatul european al jucătorilor de handbal și de sindicatul francez al jucătorilor profesioniști de handbal. 


La Mondialul masculin din Germania și Danemarca, desfășurat în ianuarie, programul a fost unul foarte intens, Franța jucând 10 meciuri în 17 zile, cu deplasări în zilele de odihnă, iar drept urmare, jucătorii au plătit prețul prin accidentări grave, un exemplu fiind ruptura de ligamente încrucișate suferită de portarul francez Cyril Dumoulin. 


Mesajul video a fost trimis președinților federației internaționale și federației europene. Printre jucătoarele care și-au manifestat susținerea pentru această campanie se mai numără suedeza Isabelle Gullden (ex-CSM București) și spaniola Carmen Martin, care va juca din vară la CSM București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.965 secunde