Titlul de "jucătoarea anului 2018", o motivație în plus pentru Cristina Neagu

200
Titlul de

Articole de la același autor

Jucătoarea Cristina Neagu, aflată în perioada de recuperare după operația la ligamentele piciorului drept, a declarat că titlul de cea mai bună handbalistă a lumii în anul 2018, obținut luni, o motivează în plus în acest moment dificil.


"Sunt foarte fericită. Le mulțumesc oamenilor că sunt alături de mine și că m-au votat. Acest lucru contează foarte mult pentru mine, mai ales că sunt într-o perioada de recuperare după accidentare. Am toate motivele să trag și mai tare și să revin mai puternică. Sunt foarte fericită, vreau să le mulțumesc tuturor fanilor mei și iubitorilor de handbal că mi-au oferit o motivație în plus", a declarat Cristina Neagu, pentru site-ul clubului la care activează, CSM București. 


Interul stâng al naționalei României a cucerit al patrulea trofeu de acest gen din carieră, după cele din 2010, 2015 și 2016. 
Contracandidatele Cristinei Neagu pentru titlul de cea mai bună handbalistă a lumii în 2018 au fost Ana Viahireva (Rusia), Amandine Leynaud (Franța), Stine Oftedal (Norvegia) și Estelle Nze Minko (Franța). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3403 secunde