CSM București, ANUNȚ OFICIAL legat de CRISTINA NEAGU. Ce se întâmplă cu contractul HANDBALISTEI

213
CSM București, ANUNȚ OFICIAL legat de CRISTINA NEAGU. Ce se întâmplă cu contractul HANDBALISTEI - neagu1-1545220869.jpg
CSM București a anunțat, miercuri, prin intermediul unui comunicat oficial, că o susține pe Cristina Neagu, care a suferit o ruptură de ligament la Campionatul European. Clubul îi va propune handbalistei prelungirea contractului, actuala înțelegere fiind valabilă până în vara anului 2019.


Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior și va fi indisponibilă o lungă perioadă, astfel că va rata acest sezon. În minutul 52 al meciului România - Ungaria, de la Campionatul European, la scorul 26-27, Cristina Neagu a fost scoasă pe targă din teren.


"Pentru a pune capăt diverselor speculații și titluri din presă, precizăm că sportiva Cristina Neagu are contract cu clubul până pe 30 iunie 2019 și intenționăm să propunem Consiliului de Administrație prelungirea cu încă 2 ani. Ne dorim continuitate și, mai ales, ca cea mai valoroasă handbalistă a noastră să se refaca într-un timp cât mai scurt. În acest moment ne preocupă exclusiv starea de sănătate a Cristinei. Așteptăm operația și recomandările doctorilor și alături de Federația Română de Handbal căutăm cele mai bune soluții pentru ea", se arată în comunicatul grupării bucureștene.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2584 secunde