Decizie foarte importantă luată de Gabriela Szabo

321
Decizie foarte importantă luată de Gabriela Szabo - decizie-1529245476.jpg

Articole recomandate

Directorul general al CSM București, Gabriela Szabo, a declarat că vrea mai multă stabilitate la echipele de handbal ale clubului și din acest motiv a decis să îl numească pe Vlad Caba director tehnic al loturilor de handbal, informează site-ul grupării din Capitală, consultat de Agerpres. 


Handbalistele de la CSM București au câștigat detașat titlul în Liga Națională, iar băieții au ocupat locul patru în Liga Zimbrilor, ambele echipe având în comun faptul că de-a lungul sezonului trecut au schimbat antrenorii, ca și în precedenții. 


"Ne dorim continuitate și stabilitate la nivel de antrenori și jucători. Și nu o să mai agreez să schimbăm antrenorul des. Dacă avem nevoie să schimbăm în unele puncte sau unele posturi câte un jucător, pentru că se impune, sunt de acord, dar să schimbăm doar de dragul de a o face, nu! Sportivii generează performanță și trebuie să simtă că CSM este un club serios, cu principii ferme", a spus Gabriela Szabo. 


"Strategia noastră pe termen mediu și lung este că, pe lângă sportivii valoroși, avem nevoie și de oameni valoroși care să stea în spatele lor. Una este administrativul, alta este partea tehnică, iar între noi trebuie să fie acest director tehnic care să transmită mai departe ce dorim, iar noi să primim de la «firul ierbii» informațiile care să ne aducă plus valoare în ceea ce facem zi de zi: sport și performanță. Vlad Caba va fi lângă antrenori și sportivi, apoi ne va informa pe noi, tocmai ca să reglăm toate lucrurile. Performanța are nevoie de susținere și nu este deloc ieftin", a precizat fosta campioană olimpică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5727 secunde