Barajul de calificare la CM de handbal masculin

Zdrobiți la Skopje! Tricolorii, șanse pur teoretice să ajungă la Mondiale

211
Zdrobiți la Skopje! Tricolorii, șanse pur teoretice să ajungă la Mondiale - zdrobiti-1528733891.jpg

Articole de la același autor

Naționala masculină de handbal a României și-a redus mult șansele de calificare la turneul final al Campionatului Mondial din 2019, după ce a pierdut la diferență de opt goluri, scor 24-32 (10-15), meciul cu Macedonia, disputat, duminică seară, la Skopje, în cadrul primei manșe a barajului.

Echipa gazdă, o prezență constantă la ultimele ediții de campionate mondiale sau europene, a dominat cu autoritate întâlnirea, iar după o primă repriză în care tricolorii au ținut cât de cât aproape, s-a desprins decisiv, având la un moment dat avans de 10 "lungimi", 24-14 (min. 43).

Pe final, handbaliștii români au mai redus din handicap, însă în economia generală a barajului acest lucru va conta destul de puțin. Practic, doar o minune ar putea duce naționala antrenată de spaniolul Xavier Pascual la Mondialele de anul viitor. Să bați Macedonia la o diferență de nouă goluri ține, la ora actuală, mai degrabă de domeniul SF-ului.

Pentru România, au marcat: Racoțea (6), Ghionea (4), Roșu (3), Grigoraș, Sadoveac, Csepreghi (câte 2), Humet, Fotache, Ramba, Rotaru și Mocanu (câte 1).

Manșa secundă este programată, mâine, la Cluj-Napoca. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4251 secunde