HC Dobrogea Sud, ultimul meci al sezonului, la Sala Sporturilor

231
HC Dobrogea Sud, ultimul meci al sezonului, la Sala Sporturilor - hcdobrogea-1527093324.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța va evolua, astăzi, de la ora 18, la Sala Sporturilor, împotriva Politehnicii Timișoara, în cel de-al doilea meci al confruntării din Liga Națională pentru locurile 5-6.

Totodată, va fi ultima reprezentație în fața propriilor suporteri pentru trupa antrenată de macedoneanul Zvonko Sundovski și sârbul Marko Isakovic. În primul joc, disputat săptămâna trecută, la Timișoara, HCDS s-a impus cu 23-22 și conduce cu 1-0 la general.

Partidele împotriva bănățenilor au fost întotdeauna palpitante, de la revenirea Constanței pe prima scenă a handbalului românesc. SCM Politehnica Timișoara n-a pierdut niciodată pe litoral, în Liga Națională. Răzbunarea a venit atunci când conta mai mult. În luna martie a acestui an, în finala Cupei României, atunci când HCDS a ridicat trofeul. Va fi și ultima șansă de a vedea la lucru câțiva dintre actualii jucători ai dobrogenilor. Sunt deja cunoscute plecările handbaliștilor Predrag Vujadinovic, Mladen Rakcevic și Dragoș Soare, cei care au servit cu devotament culorile clubului în acești trei ani.

"Așteptăm publicul constănțean alături de noi în ultimul meci al sezonului la Constanța. Intrarea va fi liberă, astfel că toată lumea este așteptată să-i încurajeze pe băieți. Sperăm să-i răsplătim cu o victorie", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu.

v v v

Spaniolul Xavier Pascual, selecționerul naționalei de handbal masculin a României, a convocat un lot de 23 de jucători pentru barajul cu Macedonia, pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2019. Printre aceștia, se regăsesc și doi jucători de la HC Dobrogea Sud: extrema stângă Vencel Csog și pivotul Dragoș Soare. Cel din urmă va părăsi echipa în această vară, după ce a semnat cu Dunărea Călărași. Locul său va fi luat de un alt jucător convocat la această acțiune, pivotul lui Dinamo București, Marius Mocanu.

De partea cealaltă a baricadei, selecționerul Macedoniei, Raul Gonzales, se va baza pe alți doi jucători ai HCDS, portarul Nikola Mitrevski și interul stânga Velko Markoski.

Prima manșă a duelului va avea loc pe 10 iunie, la Skopje (ora 21.30), în timp ce revanșa e programată pe 13 iunie, de la ora 18.30, în Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5293 secunde