Ionuț Stănescu "fură" meserie de la nemți. "A fost o experiență nouă!"

241
Ionuț Stănescu

Articole de la același autor

Președintele clubului HC Dobrogea Sud Constanța, Ionuț Stănescu, a participat la un seminar organizat de Federația Europeană de Handbal, EHF Club Management Seminar - "The role of players in marketing - Club environment - Best Practice". Cursul s-a desfășurat între 24 și 26 mai, la Koln (Germania), cu ocazia turneului Final Four al EHF Velux Champions League. 


"Sunt multe lucruri pe care le știam și le aplicam, dar și multe lucruri noi pe care le vom adapta condițiilor noastre. Pentru mine, ca președinte de club, a fost o experiență nouă, de îmbogățire a viziunii asupra jocului de handbal, asupra managementului și mai ales asupra marketingului", a declarat Ionuț Stănescu. 


Seminarul a fost prezentat de specialiști din diverse domenii ale sportului și managementului media, din cadrul unor universități sportive, ligi, cluburi și federații. Temele abordate au fost: rolul jucătorilor în marketing, investitorii din handbal, fair-play-ul financiar, jucătorii ambasadori, internaționalizarea și digitalizarea handbalului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.346 secunde