FC Viitorul, campioana absolută de juniori a României

193
FC Viitorul, campioana absolută de juniori a României - fcviitorul-1528032205.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a reușit să devină campioană națională la categoria de vârstă U17 (jucători născuți după 1 ianuarie 2001), după ce s-a impus, sâmbătă, în finala Ligii Elitelor, împotriva celor de la CSU Craiova, scor 7-6, după loviturile de pedeapsă. 


În timpul regulamentar, scorul a fost egal, 1-1 (1-0). Constănțenii antrenați de Constantin Fălină și Nicolae Roșca au deschis scorul în minutul 10, prin Louis Munteanu, iar oltenii au egalat în minutul 62, prin Jovan Markovic. Tot Markovic ratase un penalty 10 minute mai devreme. 


La loteria loviturilor de departajare, portarul Viitorului, Alexandru Șerban, avea să apere două execuții și să trimită trofeul la Ovidiu. Acesta a fost desemnat de către organizatori "omul meciului". 


De asemenea, duminică, FC Viitorul U19 a spulberat-o pe Dinamo București, scor 4-0 (1-0), în finala Ligii Elitelor, disputată pe terenul "Juventus" din București. Pentru formația antrenată de Cristian Cămui și Vasile Mănăilă au marcat Alexandru Mățan (min. 45 și 78 - penalty), Radu Boboc (min. 51) și Denis Drăguș (min. 65). 


În urma acestui succes, FC Viitorul va reveni în UEFA Youth League, cea mai puternică competiție de juniori din Europa. 


Așadar, un an aproape perfect pentru juniorii Viitorului, în Ligile Elitelor. Echipa U17 a cucerit cupa și campionatul, iar la U19 titlul, fiind învinsă în finala Cupei României de Dinamo, la lovituri de departajare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6494 secunde