CS Cleopatra are două adversare-surpriză în Cupa României

211
CS Cleopatra are două adversare-surpriză în Cupa României - cscleopatra-1460569862.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 17 aprilie, stadionul "Arcul de Triumf" din București va fi gazda primului turneu al Cupei României, ediția 2016, la juniori U16.


Competiția va începe la ora 10 și aliniază la startul ei echipele cu cele mai bune rezultate în campionatele regionale. Printre acestea, se numără și CS Cleopatra Mamaia, și ACS Tomitanii Constanța. 


CS Cleopatra Mamaia, pregătită de antrenorii Victor Bezușcu și Onal Agiacai, a fost repartizată în Grupa Albastră, alături de CT "Dinicu Golescu" și CSS Bârlad. În prima partidă, de la ora 10.25, CS Cleopatra va da piept cu cei de la CSS Bârlad, a doua partidă fiind programată la ora 12.05 împotriva celor de la "Dinicu Golescu". 


"Echipa noastră abordează fiecare partidă doar la victorie. Ne vom prezenta la Cupa României să câștigăm com-petiția și să ne acomodăm cu adversarii noștri, în vederea turneului final de Campionat Național, deoarece aici sunt cele mai bune echipe la această categorie de vârstă", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleo-patra, Vasile Chirondojan. 


"Este foarte important ca băieții să respecte indicațiile tactice. Suntem foarte nerăb-dători, deoarece vom înfrunta două echipe pe care nu le-am mai întâlnit până acum și cu care cel mai probabil vom juca la turneul final al Campio-natului Național. Avem nevoie de partide în picioare disputate la cel mai înalt nivel. În con-cluzie, va fi o repetiție benefică pentru noi, înaintea turneului final de la Constanța", a adăugat antrenorul Victor Bezușcu. 


Tomitanii vor juca în Grupa Roșie, alături de LPS Focșani și CSS 2 Baia Mare. Con-stănțenii vor juca, de la ora 10.50, contra celor de la LPS Focșani, iar de la ora 11.40, împotriva celor de la CSS 2 Baia Mare. 


Finala primei etape a Cupei României se va disputa între câștigătoarele grupelor Roșii și Albastre.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8134 secunde