Campionatul Național de rugby juniori U16

CS Cleopatra învinge Metrorex-ul și e ca și calificată la turneul final

491
CS Cleopatra învinge Metrorex-ul  și e ca și calificată la turneul final - cscleopatra7-1459787906.jpg

Articole de la același autor

Tinerii rugbiști de la CS Cleopatra Mamaia au reușit o victorie foarte importantă, duminică, la București, în compania celor de la CS Metrorex, scor 11-5 (6-0) în etapa a Vl-a a Campionatului Național juniori U16, zona Muntenia, ediția 2015-2016.

Trupa pregătită de Victor Bezușcu și Onal Agiacai a reușit să intre la cabine cu avantaj, scor 6-0, după cele două lovituri de pedeapsă transformate de Urdea. În partea secundă, căpitanul Alexandru Traci a reușit să marcheze eseul care a stabilit câștigătoarea acestei partide, scor 11-5. CS Cleopatra rămâne astfel lidera campionatului, cu 18 puncte acumulate, în urma celor patru victorii obținute, din cele cinci partide disputate.

"Mă bucur că am reușit să ne impunem în deplasare la Metrorex. Era o deplasare grea dacă ținem cont și de ce s-a întâmplat în partida tur, a fost și prima etapă din retur, după o pauză de câteva luni. Ne gândim doar la progresul băieților, deoarece se apropie cu pași repezi turneul final. Vrem să obținem titlul național cu orice preț. Suntem conștienți că există echipe bune și în celelalte serii, dar asta înseamnă ca trebuie să muncim și mai mult. Avem un avantaj că turneul final se va disputa la Constanța", ne-a declarat președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.

"Era una din deplasările foarte grele ale sezonului și trebuia neapărat să o câștigăm. Vreau să felicit băieții pentru jocul prestat și pentru efort, dar este mereu loc de mai bine. Trebuie neapărat să reglăm din mers, cât mai rapid, micile imperfecțiuni din jocul nostru, pentru a fi pregătiți de turneul final din vară", ne-a declarat antrenorul Victor Bezușcu.

v v v

Următorul duel pentru CS Cleopatra va avea loc duminică, 10 aprilie, ora 11, pe teren propriu, în compania celor de la Callatis Mangalia.

Din Seria Muntenia, la turneul final al CN de juniori U16 se vor califica ocupantele primelor două locuri, cel mai probabil CS Cleopatra Mamaia și CSA Steaua București. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.406 secunde