CS Cleopatra va întâlni pe CSS Bârlad, în semifinalele CN U17

1112
CS Cleopatra va întâlni pe CSS Bârlad, în semifinalele CN U17 - cscleopatra-1526919689.jpg

Articole de la același autor

Rugbiștii de la CS Cleopatra Mamaia și-au complicat existența în ultimele patru runde ale Campionatului Național U17. Cu o victorie și trei înfrângeri, constănțenii vor termina sezonul regulat pe locul 4, fapt ce-i va oferi în semifinală cel mai puternic adversar: CSS Bârlad, echipă neînvinsă în acest sezon. În plus, meciul va avea loc pe stadionul din Bârlad. 


CS Cleopatra a fost învinsă, în deplasare, de CSM București, scor 3-15 (3-6), în penultima rundă a sezonului regulat, și a pierdut șansa de a se clasa pe locurile doi sau trei, cele care ar fi scutit-o de confruntarea cu CSS Bârlad. Într-un meci fără eseuri, bucureștenii s-au bazat pe un transformer în zi de grație și au adunat punct după punct. 


"Am avut ardoare de a câștiga, din păcate nu și putință. Din dorința de a face prea multe, am comis multe greșeli și am fost taxați. Vom întâlni în semifinală pe CSS Bârlad, o echipă redutabilă. Este favorită din prisma clasamentului, însă am demonstrat în partida tur că putem să luptăm de la egal la egal cu ea (n.r. - înfrângere 14-17, la Bârlad). Dacă jucătorii vor să demonstreze ceva, acum este momentul. Este o partidă care ne duce oricum în lupta pentru medalii. Din punctul meu de vedere, cine se impune în această semifinală are prima șansă la medaliile de aur", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul coordonator al CS Cleopatra, Victor Bezușcu. 


A mai rămas o singură etapă de disputat în sezonul regulat, însă lucrurile sunt clare. CS Cleopatra va juca miercuri, 23 mai, de la ora 14, împotriva LPS-ului Focșani, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan". Apoi, în mai puțin de două săptămâni, urmează confruntarea cu CSS Bârlad, sâmbătă, 2 iunie, pe stadionul "Rulmentul". 


În cea de-a doua semifinală, se vor duela CSM București și CT "Dinicu Golescu" București. Nu se cunoaște încă locația, fiindcă cele două formații au meci direct în ultima rundă, iar cine se va impune își va câștiga și dreptul de a evolua pe teren propriu în semifinale. 


Finala mică și finala mare sunt programate o săptămână mai târziu, pe 9 iunie, pe stadionul "Arcul de Triumf" din București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4384 secunde