România, din nou pe harta competițiilor importante de kaiac-canoe

CS Farul are o sportivă dublă medaliată la Europene

116

Articole de la același autor

Sportiva Daniela Varona, de la CS Farul Constanța (antrenor, Gabriel Aftenie), s-a numărat printre protagoniștii Campionatelor Europene de kaiac-canoe pentru tineret U23 și juniori, competiție desfășurată, zilele trecute, la Bascov. Componentă a lotului național al României, farista a cucerit două medalii - una de aur, la bordul ambarcațiunii K4X500 m (alături de Roxana Borha, Elena Meroniac și Irina Lauric), și una de bronz, în proba de K2X1.000 m (alături de Florida Ciută).

La Europene, delegația tricoloră și-a trecut în palmares, în total, 14 medalii - patru de aur, șapte de argint și trei de bronz. La tineret U23, România a ocupat, în clasamentul final pe națiuni, primul loc (patru medalii de aur, patru de argint și două de bronz), iar la juniori, a terminat pe locul 10, la egalitate cu Polonia (trei medalii de argint și una de bronz).

Cu ocazia reuniunii nautice de la Bascov, România a revenit pe harta marilor competiții internaționale de kaiac-canoe. Țara noastră găzduise ultima dată o ediție de Campionat European de seniori în anul 1965, la Snagov. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5036 secunde