CS Marea Neagră a întocmit ierarhia celor mai buni sportivi ai anului 2015

142
CS Marea Neagră a întocmit ierarhia celor mai buni sportivi ai anului 2015 - csmareaneagra-1452881852.jpg

Articole recomandate

Clubul Sportiv Marea Neagră a stabilit clasamentul celor mai buni performeri ai anului 2015. Ocupanții locurilor de pe podium au fost deciși pe baza rezultatelor obținute la competițiile națio-nale și internaționale, dintr-un nu-măr de 32 de sportivi.

La masculin, primul loc este adjudecat de Leonardo Savioli, care a cucerit șapte medalii de aur, două de argint și una de bronz, la categoria de juniori. Leonardo a fost desemnat și cel mai bun sportiv al clubului.

Pe locul al doilea se regăsește Cătălin Cercel, cu șase locuri I, trei locuri II și patru locuri III, la categoria copii 10-11 ani, podiumul fiind completat de Tudor Bocai (cinci medalii de aur, la cadeți 14-15 ani).

La fete, pe primul loc se află Beatrice Roșăneanu (patru me-dalii de aur, cadeți 14-15 ani), urmată de Mihaela Ocolișan (trei medalii de aur, două de argint, la seniori) și de Claudia Dubei Marin (un loc I, două locuri II, un loc trei, la minicadeți 12-13 ani).

"Conducerea clubului transmite felicitări tuturor sportivilor, pentru participarea la campionate și pentru rezultatele obținute! Sperăm ca și în anul 2016 să își continue activitatea și să obțină rezultate notabile. Mult succes sportivilor clubului în anul 2016!", a transmis președintele clubului Marea Neagră, Florin Iordănoaia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3399 secunde