DA1 la volei feminin, play-off

CS Medgidia, spulberată în deplasarea de la Blaj

144
CS Medgidia, spulberată în deplasarea de la Blaj - 1-1647343307.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei CS Medgidia a fost învinsă, cu scorul de 0-3, de CSM Volei Alba Blaj, într-o partidă disputată în deplasare, contând pentru prima etapă din play-off-ul Diviziei A1, grupa locurilor 1-4.

Fără una dintre jucătoarele de bază, Ramona Rus, absentă din motive medicale, CS Medgidia a avut o misiune şi mai dificilă în faţa uneia dintre principalele candidate la titlu. Blajul a fost de departe vioara întâi, a controlat cu autoritate partida şi s-a impus în minimum de seturi, după numai o oră şi şase minute de joc: 25-16, 25-16, 25-19.

Chiar dacă nu au reuşit să ajungă la „borna” celor 20 de puncte în niciunul dintre seturi, voleibalistele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began au avut tresăriri de orgoliu în teren, au realizat puncte frumoase, însă nu suficiente pentru a se impune în faţa Blajului. Gazdele au fost mai puternice, în special la faza de blocaj.

De la CS Medgidia, Ioana Baciu şi Raisa Ioan au fost principalele realizatoare.

Într-o altă partidă din play-off, grupa locurilor 1-4, CSM Târgovişte a trecut, cu scorul de 3-0, de CSO Voluntari.

Echipa din Medgidia va juca următorul meci abia în data de 13 aprilie, pe teren propriu, în compania formaţiei CSO Voluntari.

XXX

Rezultat bun şi pentru voleibalistele-cadete de la CS Medgidia (antrenor, Elena Nanu), care s-au calificat în semifinalele Campionatului Naţional, după ce au învins-o pe CS Axiopolis Cernavodă, scor 3-0 (25-11, 25-8, 25-23).

Turneul semifinal va avea loc în perioada 25-27 martie.

Foto: Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.2007 secunde