CS Năvodari a surclasat-o pe CSU Arad, în DNS la rugby

321
CS Năvodari a surclasat-o pe CSU Arad, în DNS la rugby - csnavodari-1506871955.jpg

Articole de la același autor

 Echipa de rugby CS Năvodari a spulberat-o pe CSU Arad, sâmbătă, pe stadionul "Flacăra", scor 79-7 (39-0), în etapa inaugurală a Diviziei Naționale de Seniori (DNS).
 
Pentru formația dobrogeană antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase au marcat: Marian Niță - trei eseuri, Cristian Ogea - două eseuri, Nicu Ignea, Iulian Zapan, Vasile Perju, Gheorghe Grigoraș, Cătălin Nicolae și Ionuț Puișor - câte un eseu. De asemenea, Nicu Ignea a reușit alte șase transformări și două lovituri de pedeapsă, iar alte trei transformări au fost opera lui Alexandru Trandafir. 


Etapa viitoare, programată pe 7 octombrie, CS Năvodari se va deplasa la Suceava, pentru meciul cu Bucovina, în reeditarea finalei DNS din sezonul trecut. 


După ce a reprogramat partida din prima etapă, cu CSM Bucovina Suceava, cea de-a doua formație a județului Constanța din DNS, ACS Tomitanii, și-a amânat și partida din etapa a doua. Astfel, Tomitanii Constanța va întâlni pe RC Bârlad pe 25 noiembrie. Primul meci în DSN al Tomitanilor va avea loc pe 14 octombrie, chiar în derby-ul cu CS Năvodari.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.437 secunde