Liga Națională de handbal masculin

Înfrângere la limită pentru HC Dobrogea Sud, în derby-ul cu Dinamo

274

Articole de la același autor

 HC Dobrogea Sud Constanța a pierdut la limită derby-ul cu Dinamo București, scor 22-23 (10-14), ieri, la Sala Sporturilor, într-un duel contând pentru etapa a V-a a Ligii Naționale de handbal masculin. 
Așa cum ne așteptam, partida a debutat într-un ritm alert. Echipele au mers cap la cap, într-un echilibru perfect până spre finalul primului act. Ceva s-a schimbat, Dinamo nu a mai greșit, iar constănțenilor le-a fost din ce în ce mai greu să îl învingă pe portarul advers. De aici și diferența primei reprize, de patru goluri, scor 10-14. 


În repriza secundă, dobrogenii antrenați de francezul Christian Gaudin au alergat permanent după egalare și au obținut-o cu doar două minute înainte de final. Spiritele s-au încins spre finalul partidei, datorită erorilor de arbitraj. 


Ultima fază a meciului a aparținut HCDS, însă "trasorul" lui Stevan Vujovic s-a dus peste poartă. Astfel, s-a impus echipa care a fost mai puternică din punct de vedere mental, mai inspirată și mai concentrată în fața porții. Constănțenii rămân fără victorie pe teren propriu în acest început de sezon, după două înfrângeri și un rezultate de egalitate. 


Pentru HC Dobrogea Sud, au marcat Nikola Crnoglavac (6), Stevan Vujovic (5), Laurențiu Toma (4), Dalibor
Cutura (3), George Buricea (2), Zoran Nikolic (1) și Sabin Ignat (1). 


Etapa următoare, programată pe 5 octombrie, HC Dobrogea Sud va juca în deplasare, pe terenul celor de la CSM Focșani 2007. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5713 secunde