Divizia Națională de rugby seniori

CS Năvodari, eșec în fața propriilor suporteri

138
CS Năvodari, eșec în fața propriilor suporteri - divizia-1433691947.jpg

Articole de la același autor

CS Năvodari a pierdut meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, cu CSM U23 București, scor 5-31 (5-12). Singurul eseu al dobrogenilor a fost marcat de Gheorghe Grigoraș. 


"A fost o primă repriză bună, însă în a doua, nu am reușit să străpungem apărarea adversă și nici să fructificăm șansele pentru lovituri de pedeapsă. Noi am avut un lot restrâns, cu patru jucători accidentați și unul convocat la lotul național U23, în timp ce adversarii au avut patru jucători din Tonga, care au făcut diferența. Practici, ei au tras jocul", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul echipei CS Năvodari, Cristian Husea. 


Astfel, CS Năvodari rămâne pe locul al doilea în clasament, cu 39 de puncte, devansată fiind de bucureșteni, cu 47 de puncte. 


Campionatul va fi întrerupt până pe 15 august, atunci când dobrogenii vor juca împotriva RC Bârlad. În această pauză, echipa năvodăreană se va "împărți" în două pentru a participa la două competiții de rugby în 7. La sfârșitul săptămânii, o parte a lotului va pleca în Serbia, la turneul Mozzart Belgrad Winner, unde, anul trecut, s-a clasat pe locul al treilea, iar ceilalți jucători vor participa la primele etape ale Campionatului Național de rugby în 7.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4831 secunde