Campionatul Național de rugby - Divizia A

CS Năvodari, șase eseuri în victoria cu RCM Galați

729
5

Articole de la același autor

Pe terenul de rugby Legmas Năvodari, susținută de un public numeros, format din aproximativ 100 de persoane și de Fanfara Palatului Copiilor din Constanța, echipa CS Năvodari a câștigat, cu scorul de 36-30 (26-18), meciul disputat împotriva celor de la RCM Galați, contând pentru etapa a patra a Campionatului Național de rugby seniori - Divizia A.
Deși antrenorii Cornel Suciu și Cristian Husea nu au putut alinia XV-le ideal, în lot fiind mai mulți jucători indisponibili, CS Năvodari a reușit să se impună, la mare luptă, în fața unui adversar bine pregătit și dornic de victorie, la capătul unei întâlniri din care nu au lipsit fazele frumoase și răsturnările de scor.
Pentru CS Năvodari, au marcat Teodor Croitoriu (două eseuri), Alexandru Trandafir, Augustin Iorga, Andrei Ionescu, Florin Păun (câte un eseu) și Gabriel Bucevschi (trei transformări).
"Mulțumim încă o dată Primăriei Năvodari, care a fost alături de noi, organizând o binemeritată repriză a III-a tuturor jucătorilor. De altfel, întreaga echipă merită felicitări", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Cornel Suciu.
În urma acestei victoria, echipa din Năvodari s-a instalat în fotoliul de lider al Seriei Est, cu 11 puncte (trei victorii din trei meciuri disputate).
Etapa viitoare, CS Năvodari stă, iar RCM Galați primește vizita celor de la CSR Callatis Mangalia.

Comentează știrea

cristi
14 mai 2012
rugby

nu 11 puncte, ci 13 ...o victorie cu Callatis 5pct(bonus ofensiv) si doua cu Galati 8pct

RUGBIST
14 mai 2012
CS NAVODARI

FELICITARI JUCATORILOR SI ANTRENORILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

linia II ITC
14 mai 2012
rugby

Tari baietii acestia de la Navodari!!!! Bravo lor !

impresaru'
14 mai 2012
Ionescu si Cojocaru rulllzzz!

Am citit in presa din NZ ca dupa meciul asta, Andrei Ionescu va fi convocat la un trial pt seniorii All Blacks! I se cauta inlocuitor lui Woodcock ca e batran, saracu'! Cat despre Cojocaru, Alin Petrache il are in vedere pt postul de principal la Nationala! Serios!

gogonika
15 mai 2012
tac pac

Bravo Mihalache! ai scris si tu despre unii care merita.....felicitari jucatorilor pentru jocurile prestate si lui Joe si Cristi pentru atmosfera pe care au reusit sa o creeze in jurul echipei! La cat mai multe victorii!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4075 secunde