CS Năvodari ţinteşte un nou titlu de campioană a Diviziei Naţionale de Seniori la rugby

180
CS Năvodari ţinteşte un nou titlu de campioană a Diviziei Naţionale de Seniori la rugby - csnavodari-1606419811.jpg

Articole de la același autor

Rugbiştii de la CS Năvodari au intrat în linie dreaptă cu pregătirile în vederea disputării finalei Diviziei Naţionale de Seniori (DNS), ediția 2019-2020, în care vor înfrunta marea rivală Ştiinţa Petroşani.

Având în vedere condiţiile specifice generate de pandemia Covid-19, federaţia a fost de acord cu propunerea comună a celor două cluburi, aceea ca ultimul act să se desfăşoare într-o singură manşă - şi nu în sistem tur-retur, ca până acum -, miercuri, 2 decembrie, pe teren neutru. Astfel, finala va fi găzduită de stadionul „Olimpia” din Bucureşti, ora de începere fiind 13.00. Conform protocolului sanitar aflat în vigoare, accesul suporterilor în tribune nu va fi permis.

Duelul dintre CS Năvodari şi Ştiinţa Petroşani va definitiva configuraţia părţii superioare a ierarhiei DNS la rugby, după ce numele câştigătoarei medaliei de bronz a fost deja cunoscut. La mal de Dunăre, CSM Galați s-a impus în returul finalei mici, scor 22-19, în fața echipei RC Bârlad, însă, cum, în tur, bârlădenii obţinuseră o victorie mult mai concludentă, 30-10, pe podium a urcat, la fel ca în sezonul trecut, RC Bârlad.

Tot în DNA, dar în play-out, în ultimul meci al stagiunii, disputat pe stadionul „Parcul Copilului” din Bucureşti, RC Griviţa a trecut, scor 33-12, de CSM Bucovina Suceava, în urma acestei victorii, griviţenii terminând campionatul pe locul 5.



Sâmbătă, finala Cupei Românei


Sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 12.00, pe stadionul „Olimpia” din Bucureşti, are loc finala Cupei României, la rugby între CSM Ştiinţa Baia Mare şi CSA Steaua Bucureşti.

„A fost un an greu, cu pandemie, cu pauză, cu antrenamente acasă, cu antrenamente individuale la teren, cu stat în izolare, cu toată situaţia aceasta nouă pentru toţi. Avem nevoie să câştigăm această Cupă, avem nevoie de trofeu, pentru că am muncit enorm de mult ş̦i avem nevoie de această victorie pentru noi, pentru echipă, în primul rând”, a declarat căpitanul Stelei, Viorel Lucaci.

Finala Cupei României va fi transmisă în direct de TVR 1. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2991 secunde