CS Phoenix-Știința Constanța numără zilele până la revenirea în Sala Sporturilor

268
CS Phoenix-Știința Constanța numără zilele până la revenirea în Sala Sporturilor - csphoenix-1588864627.jpg

Articole de la același autor

La fel ca peste tot, pandemia de Coronavirus a întrerupt absolut toate sporturile și în județul Constanța, iar sportivii sunt nerăbdători ca această perioadă să treacă mai repede și să revină pe terenul de joc.

Una dintre echipele iubite de către suporterii sportului constănțean, este echipa feminină de baschet, CS Phoenix-Știința Constanța, formație care evoluează pe prima scenă a baschetului feminin românesc.

CS Phoenix-Știința Constanța se află, în acest moment, în Grupa B a Ligii Naționale de Baschet Feminin, acolo unde ocupă locul al doilea, cu 27 de puncte, având 11 victorii și 7 înfrângeri.

Pe primul loc este ACS KSE Târgu Secuiesc, care a acumulat, până în acest moment, 29 de puncte.

Criza în care ne aflăm cu toții a făcut foarte mult rău echipei CS Phoenix-Știința Constanța, echipă care se afla pe val înainte de întreruperea campionatului.

CS Phoenix-Știința Constanța se bucură de obicei de un număr mare de suporteri care vin la Sala Sporturilor pentru a le susține pe fetele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă.

CS Phoenix-Știința Constanța a avut și probleme pe parcursul acestui sezon care nu s-a încheiat, în ceea ce privește meciurile jucate în deplasare.

De foarte multe ori, drumurile extrem de obositoare le-au răpus pe baschetbalistele de la malul mării, care nu au mai reușit să fie apte sută la sută pe terenul de joc.

În schimb, acestea au compensat atunci când au jucat pe teren propriu și au obținut victorii entuziasmante, cum ar fi cea din meciul CSU Rookies Oradea, în care constănțencele s-au impus cu incredibilul scor de 108-57.

CS Phoenix-Știința Constanța are în lot jucătoare experimentate, care sunt capabile să decidă soarta unui meci.

Printre acestea se află americanca Lauren Nicole Brozoski, cea care

s-a adaptat foarte bine în orașul de la țărmul mării și este și foarte iubită de suporterii constănțeni.

Imediat ce campionatul a fost întrerupt, oficialii celor de la CS Phoenix-Știința Constanța au luat atitudine și au ținut să transmită un mesaj important fanilor prin intermediul rețelelor de socializare.

"Într-o perioadă în care fiecare dintre noi trăim vremuri ce ne pun la grea încercare, întreaga familie Phoenix-Știința Constanța face un apel la voi toți, suporteri ai baschetului sau nu, să stați acasă, să petreceți cât mai mult timp alături de cei dragi vouă și, cel mai important, să aveți mare grijă de sănătatea voastră și a familiei din care faceți parte. Este mai ușor să previi decât să combați!", a transmis conducerea clubului de la malul mării.

Este foarte clar faptul că baschetbalistele de la CS Phoenix-Știința Constanța abia așteaptă să revină la antrenamente și să joace din nou cu tribunele aproape pline în Sala Sporturilor din Constanța, însă acestea mai au de așteptat.

Pentru moment, fetele de pe litoral se pregătesc individual, fiecare în propria locuință, după un program bine stabilit de staff-ul tehnic.

Revenirea va fi una foarte dificilă, mai ales din punct de vedere fizic, pentru că antrenamentele de acasă nu se compară cu cele din sală.

Chiar și în aceste condiții jucătoarele de la CS Phoenix-Știința Constanța speră să revină cu forțe proaspete și să își continue parcursul bun din Grupa B a Ligii Naționale, încercând astfel să rămână și din sezonul viitor pe prima scenă a baschetului feminin românesc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4528 secunde