Se redeschid bazele sportive din România

184
Se redeschid bazele sportive din România - seredeschid-1588864547.jpg

Articole de la același autor

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a explicat cum se va face revenirea sportivilor în bazele de antrenament.

La intrarea în baze toți sportivii vor trebui să prezinte avizele medicale conform cărora au fost testați negativ pentru COVID-19.

Principala bază sportivă, cea de la Izvorani a fost igienizată și este funcțională pentru pregătirea sportivilor în cantonamente.

"Noi suntem în legătură cu Ministerul Tineretului și Sportului, domnul ministru s-a întâlnit de mai multe ori cu specialiștii de la Ministerul Sănătății și există și un plan de reîncepere a pregătirilor. Vom reîncepe activitatea sportivă, dar e clar că nu oricum. Din punctul de vedere al COSR, baza sportivă de la Izvorani este pregătită să primească sportivii, inclusiv apa și bazinul de la piscina olimpică au fost igienizate. Am făcut în toată baza o igienizare și așteptăm și noi aceste măsuri pe care să le implementăm acolo", a declarat Covaliu pentru Agerpres.

Întrebat dacă se pune problema testării sportivilor pentru COVID-19 înainte de intrarea în cantonamente pentru pregătirea centralizată, Covaliu a spus: "Da, absolut. Am discutat și cu ministrul Tineretului și Sportului, este o condiție ca la intrarea într-o bază sportivii de performanță vor avea nevoie de acel aviz că au fost testați (negativ) pentru COVID-19. Este luat în calcul acest aspect", a declarat Mihai Covaliu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7809 secunde