CS Shiai are doi campioni europeni: Cristian Albert și Sebastian Nuțescu

1596
1
După ce au făcut furori la Cupa Campionilor Europeni, competiție desfășurată luna trecută, la Cluj Napoca, de unde s-au întors cu patru medalii (două de aur - Vlad Moise, kata interstiluri, 9-10 ani, și Ștefan Matei, kata interstiluri, 14-15 ani; două de argint - Sebastian Nuțescu, kata interstiluri, 9-10 ani, și Bogdan Nabarog, kata interstiluri, 11-12 ani), la recent încheiatele Campionate Europene pentru copii, cadeți și juniori și Campionatele Europene Open pentru seniori, turnee găzduite, în perioada 5-9 octombrie, de orașul Gyor (Ungaria), sportivii de la CS Shiai Constanța s-au numărat, din nou, printre protagoniști.

Astfel, karatiștii de la malul mării au cucerit trei medalii, dintre care două de aur, prin S. Nuțescu (kata interstiluri, 9-10 ani) și Cristian Robert Albert (kata interstiluri, seniori), și una de bronz, prin M. Ștefan (kata interstiluri, 14-15 ani).

De la aceste campionate, lotul național al României s-a întors cu un număr de 94 de medalii - 32 de aur, 26 de argint și 35 bronz -, terminând și de această dată pe primul loc dintre națiunile participante, devansând țări precum Italia, Rusia, Spania, Ucraina sau Ungaria, toate cu tradiție în karate.

"Ne mândrim cu aceste rezultate, deoarece medaliile cucerite încununează efortul care-l depun la sală sportivii, precum și cei care îi pregătesc, aici enumerându-i pe Cristian Robert Albert, directorul de stil pe federație, Marioara Albert, instructor principal, și, nu în ultimul rând, pe instructorii Cristina Borcănea și Ciprian Moga", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreșe-dintele CS Shiai Constanța, Zoltan Albert. 

Comentează știrea

daniel
11 octombrie 2011
bravo

felicitări ...... sunteți cei mai tari

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Soldatul universal
Pagina a fost generata in 0.6814 secunde