CS Știința Constanța, pe podium la Cupa Toamnei la yachting

475
CS Știința Constanța,  pe podium la Cupa Toamnei la yachting - yachting28-1476810374.jpg

Articole de la același autor

În perioada 14-17 octombrie, pe lacul Herăstrău din București, a avut loc Cupa Toamnei la yachting, competiție organizată de Federația Română de Yachting, în colaborare cu Asociația Yacht Club București și CSN Locomotiva București.

Peste 30 de sportivi legitimați la Sportul Studențesc București, Electrica București, YCRR, Yacht Club București, Știința Constanța și Electrica Constanța și-au arătat abilitățile în manevrarea velierelor la clasele Optimist băieți, Optimist fete, Laser 4,7, Laser Radial, Laser STD, Zoom 8, 420 și 470.

Cea mai bună performanță obținută de sportivii constănțeni a fost cea a lui Iris Reșit, de la CS Știința, care s-a clasat pe locul doi la Clasa Optimist fete, sportiva pregătită de prof. Domnica Micu fiind urmată pe podium de Adriana Teodora Pătrașcu, de la Electrica Constanța.

Rezultate notabile au mai obținut Nicolae Remus Antonaru (Electrica Constanța) - locul lV și Mihai Iarca (Electrica Constanța) - locul V, la clasa Optimist băieți, dar și Sara Patache (Electica Constanța) - locul IV, la Optimist fete.

Primii trei sportivi ai fiecărei clase au fost recompensați de către organizatori cu diplome și cupe. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6107 secunde