CS Tomis atacă podiumul Ligii Naționale (galerie foto)

1304
CS Tomis atacă podiumul Ligii Naționale (galerie foto) - 6c5aa72f3b82fae8df860ec9d248bd99.jpg
Cu multe noutăți în lot și cu un nou staff tehnic, echipa feminină de handbal va încerca să urce în primele trei poziții ale întrecerii interne.

CS Tomis Constanța și-a propus pentru sezonul 2009/2010 al Ligii Naționale un obiectiv îndrăzneț, clasarea pe podium. Însă, având în vedere că, în urma numeroaselor achiziții, omogenizarea echipei poate dura ceva timp, se acceptă și o situare până pe locul cinci.
Din lotul de 23, nouă handbaliste sunt nou transferate, alte două au revenit la echipă, iar trei sunt tinere promovate de la CSS1.
Achizițiile sunt: Blaga, Pătru (de la Oțelul), Petrescu, Zamfir, Pătuleanu, Cârstea (de la Slatina), Luca, Tâlvâc, Avădanii (de la Oltchim). Druțu a revenit de la Oțelul, iar Mateescu de la Uskudar Istanbul. Dincu (internațională de tineret, la fel ca Petrescu), a fost promovată de la CSS1.
Lotul lărgit, care a fost prezentat ieri, la Sala Sporturilor, înaintea antrenamentului, este format din: portari: Doina Avram, Mihaela Blaga, Raluca Avram, Daniela Petrescu; jucătoare de 9 m: Diana Druțu, Loredana Mateescu, Georgeta Grigore, Gabriela Szabo, Geanina Luca, Florina Zamfir, Andreea Tâlvâc, Mihaela Pătuleanu, Mihaela Pârâianu (căpitanul echipei); jucătoare de semicerc: Diana Pătru, Ionela Topa, Mihaela Seifer, Elena Avădanii, Ana-Maria Hamciuc, Andreea Dincu, Alexandra Iovănescu, Oana Cârstea. Acestora li se adaugă și junioarele cu dublă legitimare, CSS1 - Tomis, Oana Bică (extremă dreapta) și Dana Arfir (centru).
Și staff-ul tehnic este unul nou, principalului Goran Kurteș (sârb, fratele tehnicianului de la HCM) adăugându-i-se secundul Victor Dăbuleanu, venit de la Slatina.
"Cred că o situare pe podium ne e la îndemână, dar acceptăm și locul patru sau cinci. Trebuie să avem răbdare, pentru că ne așteaptă un an greu. În mare parte, sunt mulțumit de transferuri. Avem în lot jucătoare cu mare experiență, dar și tinere de perspectivă. Dacă toată lumea va munci, vor veni și rezultatele", a declarat Gheorghe Slabu, președintele CS Tomis.
Constănțencele evoluează în etapa întâi sâmbătă, 5 septembrie, în deplasare, cu U Cluj, meciul, care e transmis în direct de Digi Sport, jucându-se însă la Bistrița, întrucât sala de la Cluj e ocupată cu o expoziție de mobilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iunie 2009
Stire din Sport : Pregătiți focul de artificii!
Pagina a fost generata in 0.7646 secunde