CS Tomis nu va mai conta pe Andreea Tîlvîc în retur

572
CS Tomis nu va mai conta pe Andreea Tîlvîc în retur - 8fb05e1709836a03bdd46e457ac0b1d2.jpg
Echipa CS Tomis Constanța nu se va mai baza pe serviciile Andreei Tîlvîc în returul Ligii Naționale. Handbalista, care este însărcinată, nu a jucat nici în meciul de la Brăila, 25-27 cu HC Dunărea, în ultima etapă a turului.
"Nu mai contăm pe ea în retur, dar rămâne sub contract cu noi", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CS Tomis, prof. Traian Bucovală.
De asemenea, viitorul altor trei jucătoare de la CS Tomis - Aneta Barcan, Cristina Zamfir și Georgiana Pătuleanu - este incert. Neplătite, handbalistele și-au depus memorii la FRH, pentru a fi declarate libere de contract.
"Cele trei jucătoare ar putea fi păstrate, totuși, la Constanța, dacă le vor fi achitate jumătate din sumele restante. Restul de bani ar putea fi plătiți eșalonat, pe o perioadă de trei luni", a mai spus Bucovală.
***
Meciul dintre CS Tomis și Rulmentul Brașov, din cadrul primei etape a returului Ligii Naționale, programat duminică, 30 ianuarie, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor din Constanța, va fi arbitrat de către brigada bucureșteană Doru Manea / Radu Iliescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Constanța face legea la Sala Sporturilor
Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Stire din Sport : "Jucăm duminică, apoi, Dumnezeu cu mila!"
Pagina a fost generata in 0.2445 secunde