Cantonament de zece zile pentru luptătorii de la CS Mangalia

Își încarcă "bateriile" în Parâng

910
Își încarcă
Pentru luptătorii de la CS Mangalia, vineri, 28 ianuarie, începe cantonamentul de la Petroșani. Cartierul general va fi instalat în stațiunea Parâng, iar sub comanda antrenorului Marian Oancea, se vor afla zece sportivi: Denisa Macovei, Nicoleta Popa, Cristina Pintilie, Andreea Ana, Larisa Braha, Raluca Măciucă, Silviu Braha, Mădălin Pârvulescu, Liviu Costache și George Țabără.
"Am ales pentru cantonamentul montan zece luptători, unii medaliați la turneele de anul trecut, alții cu perspectivă pentru sezoanele următoare. Vor fi zece zile în care accentul va fi pus numai pe pregătirea fizică, fără lucru pe saltea. Ne aflăm într-o etapă foarte importantă, cea a acumulărilor fizice, fără de care nici nu putem îndrăzni să ne gândim la rezultate pe 2011", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele CS Mangalia, Lucian Luca.
Pentru luptătorii constănțeni, anul competițional 2011 se deschide la sfârșitul lunii februarie, cu un concurs la București.
***
Membru al Biroului federal al FR de Lupte și președinte al comisiei de marketing, Lucian Luca este angrenat, în aceste zile, în activitățile de organizare a Campionatului Mondial de juniori, care va avea loc, în luna iulie, la București.
"Vom avea, cât de curând, o inspecție din partea reprezentanților federației internaționale, care trebuie să se asigure că suntem în grafic", a explicat Luca.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Decembrie 2010
Stire din Sport : Frații Caraș se luptă ca leii
Pagina a fost generata in 0.9528 secunde