CSM Constanța își continuă seria victoriilor în Liga Națională de Rugby

220
CSM Constanța își continuă seria victoriilor în Liga Națională de Rugby - fond-csm-rugby-1687679618.jpg

Articole de la același autor

Într-o partidă restantă din etapa a 4-a în Liga Națională de Rugby, grupa a 3-a, sâmbătă, 24 iunie, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, CSM Constanța a întâlnit pe RC Bârlad.

Disputat pe o căldură toridă, meciul a fost câștigat de constănțeni cu 34-24 și, cu acest succes, formația noastră și-a asigurat clasarea pe primul loc în grupă.

Elevii antrenorilor Nicolae Radu Mocanu și Claudiu Trandafir au avut o primă repriză foarte bună, în care au dominat la toate capitolele și au condus la pauză cu 31-12.

Jucătorul meciului a fost desemnat Ionuț Alexandru Sava, de la CSM Constanța, autor a 21 de puncte.

Pentru învingători au punctat: Ionuț Alexandru Sava – eseu, două transformări, patru lovituri de pedeapsă, Liviu Stoian – eseu, Iulian Manole – eseu, Marian Muntianu – o lovitură de pedeapsă, iar pentru oaspeți au înscris: Lazăr Azoiței – două eseuri, Eduard Crăescu – eseu, două transformări, Cosmin Dascălu – eseu.

Au arbitrat: Vlad Iordăchescu, Răzvan Ștefan, Gheorghe Andrei (toți din București), al patrulea oficial fiind Ionuț Damaschin (Constanța).

CSM Constanța este pe primul loc în grupa a 3-a, cu 22 de puncte, cinci victorii din tot atâtea partide și, în ultimul meci din această fază, va juca duminică, 2 iulie, tot la Năvodari cu Bucovina Suceava.

Este o victorie extrem de importantă pentru rugby-ul constănţean care creşte de la etapă la etapă.

Oficialii celor de la CSM Constanţa au promis că vor face o echipă puternică la malul mării şi acest lucru chiar s-a întâmplat.

Rugbyştii constănţeni nu au ţinut cont de căldura de „iad” de afară şi nici de calitatea adversarilor.

Aceştia au jucat „ca la manual”, fiind instruiţi perfect de pe margine de către antrenorii lor.

Desigur, nu a lipsit nici publicul numeros, cel care i-a încurajat pe jucătorii de la malul mării la fiecare fază periculoasă pe care aceştia au demarat-o.

În urmă cu multă vreme Constanţa a fost campioana rugby-ului românesc, iar cei de la CSM încearcă să aducă acest oraş în punctul în care a fost în trecut.

CSM Constanţa este o echipă redutabilă, iar la malul mării foarte puţine echipe au reuşit şi vor reuşi să câştige puncte.

Aşadar, prin aceste succese, CSM Constanţa a reuşit să formeze un grup unit în cadrul lotului de rugby seniori.

Constanţa mai are un singur meci în grupa sa, la Năvodari, cu Suceava, dar practic rezultatul acestuia nu mai contează pentru că formaţia de pe litoral va încheia oricum pe prima poziţie a ierarhiei.

Astfel, întreg lotul celor de la CSM Constanţa îi aşteaptă pe fani într-un număr cât mai mare în tribunele stadionului „Flacăra”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4521 secunde