Liga Naţională de baschet feminin, etapa a 10-a

CSM Constanţa, mare favorită în duelul cu „lanterna” CSM Târgovişte

100
CSM Constanţa, mare favorită în duelul cu „lanterna” CSM Târgovişte - 1-1671534347.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 21 decembrie, sunt programate partidele celei de-a 10-a etape a Ligii Naţionale de baschet feminin. De la ora 16.00 (în direct la FRB TV), la Sala Sporturilor, CSM Constanţa va primi vizita celor de la CSM Târgovişte, într-un duel de 1 solist.

Aflată pe locul al treilea în clasament, cu 13 puncte, formaţia antrenată de Tatiana Gallova vine după un succes preţios în deplasarea de la Cluj, iar în meciul cu dâmboviţencele, obiectivul nu poate fi altul decât o victorie la o diferenţă cât mai mare. CSM Târgovişte nu a obţinut niciun succes în actuala stagiune, ocupă ultima poziţie în ierarhie şi este greu de crezut că ar putea da lovitura pe litoral.

Celelalte jocuri ale rundei se vor disputa după următorul program: CS Rapid Bucureşti - CS U Cluj-Napoca, CS Agronomia Bucureşti - CSM Alexandria, CSU Olimpia Braşov - Hoya KSE Târgu Secuiesc, Baschet UAV Arad - BC Sirius Mureşul Târgu Mureş.

CSM Constanţa va încheia anul cu un nou meci pe teren propriu, în data de 29 decembrie, în compania celor de la CS Rapid Bucureşti.

XXX

Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet a aprobat, în ultima sa şedinţă, cu unanimitate de voturi, suplimentarea perioadei pentru înscrierile în Campionatul Naţional de juniori şi junioare U17. Astfel, ţinând cont de faptul că întrecerile se vor desfăşura începând cu martie 2023, s-a decis ca înscrierile să poată fi făcute până în data de 30 decembrie.

Foto: Facebook / CSM Constanţa Baschet

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5721 secunde