Divizia A la handbal feminin, Seria A

CSU Neptun, chinuită o repriză de „lanterna” Spartac Bucureşti

164
CSU Neptun, chinuită o repriză de „lanterna” Spartac Bucureşti - 1-1647336096.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de handbal CSU Neptun a câştigat, cu scorul de 34-28 (15-14), partida cu Spartac Bucureşti, disputată la Sala „Iris” din capitală, în cadrul etapei a 16-a a Diviziei A, Seria A.

În faţa celei mai slabe echipe din campionat, care nu a reuşit să acumuleze vreun punct în actuala stagiune, constănţencele au avut un debut slab de meci, iar pe acest fundal, gazdele s-au desprins în prima repriză la patru goluri, 12-8, în minutul 18, însă, până la pauză, au recuperat handicapul, intrând la cabine cu avantaj minim.

În partea a doua a jocului, handbalistele antrenate de Ion Ivan şi Lăcrămioara Ilie n-au mai întâmpinat rezistenţă, Constanţa impunându-se fără probleme.

Pentru CSU Neptun, au marcat Rebeca Gheorghe 11 goluri, Mihaela Stănciulescu 7, Gabriela Moldoveanu 4, Dana Matei 4, Maria Ilie 3, Ştefania Suducan 2, Ariana Cercel 2 şi Denisa Bari 1.

În clasamentul Seriei A, CSU Neptun ocupă locul patru, cu 29 de puncte, fără a fi implicată în bătălia pentru promovarea în Liga Naţională. Lideră este CSM Galaţi (39 p), urmată de CSM Corona Braşov şi CSM Unirea Slobozia, fiecare cu câte 34 de puncte, departajate de golaveraj.

Etapa viitoare, duminică, 20 martie, de la ora 12.00, CSU Neptun va juca, la Sala Sporturilor, cu CSM Unirea Slobozia.

Foto: Facebook / CSU Neptun Handbal

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5888 secunde