Liga Națională de handbal feminin

CSU Neptun, cu pistolul la tâmplă în meciul cu ACS Corona

410
1
În etapa a 15-a a Ligii Naționale la handbal feminin, CSU Neptun Constanța primește, sâmbătă, la Sala Sporturilor, vizita formației antrenate de Mariana Tîrcă, ACS Corona Brașov.
După o mini-vacanță cauzată de amânarea meciurilor cu Oltchim Râmnicu-Vâlcea și CSM București, elevele lui Florentin Pera sunt obligate să câștige jocul cu ocupanta locului șase în clasament, pentru a-și îmbunătăți situația proprie, în acest moment CSU Neptun fiind abia pe poziția a 11-a, una retrogradantă!
Deși inițial se stabilise ca fluierul de start al partidei să se dea la ora 11, jocul a fost decalat cu o oră și va începe la ora 10.
Tot sâmbătă, în cadrul aceleiași runde, se mai joacă meciurile CSM Ploiești - CSM Bacău și HCM Baia Mare - HC Dunărea Brăila. Restul partidelor din această etapă se vor disputa săptămână viitoare, după cum urmează: marți, 14 februarie: Oltchim Râmnicu Vâlcea - SCM Craiova; miercuri, 15 februarie: HC Oțelul Galați - CSM București, HCM Roman - Universitatea Cluj. (C.P.)

Comentează știrea

JM
11 februarie 2012
...

Nicodată nu s-a pus problema ca meciul să înceapă la ora 11.00. Absolut toate meciurile pe care Neptunul le-a jucat acasă au început la ora 10. Dar, nu-i așa, tu nu ai de unde să știi... N-ai fost la niciunul. În plus, locul 11 nu este retrogradant. Retrogradează locurile 13 și 14. locurile 11 și 12 joacă într-un turneu de 6, din care primele 2 rămân în viitoarea Ligă Națională de 12. Asta ar fi trebuit să le știi, fiind jurnalist sportiv. Sau...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Sport : HCM Constanța plătește prețul trufiei!
Pagina a fost generata in 0.2286 secunde