Cupa României la handbal feminin

CSU Neptun întâlnește campioana HCM Baia Mare, în semifinale

126
CSU Neptun întâlnește campioana HCM Baia Mare, în semifinale - csuneptun-1427915538.jpg

Articole de la același autor

Ieri, la sediul Federației Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorți pentru echipele participante la Final Four-ul Cupei României la handbal feminin. Ordinea tragerii la sorți este următoarea: 1. HCM Baia Mare, 2. CSM București, 3. SCM Craiova, 4. CSU Neptun. Astfel, echipa constănțeană va întâlni campioana HCM Baia Mare, în lupta pentru un loc în finala competiției. Cealaltă "bătălie" se va da între SCM Craiova și CSM București. 


Meciurile vor avea loc în perioada 25-26 aprilie, la Baia Mare. Pentru formația de la malul mării se anunță un meci foarte dificil, având în vedere că Baia Mare pornește din postura de favorită și are avantajul terenului propriu. 


Constănțencele au revenit la pregătire, după ce, marți, au refuzat să facă antrenamentul și au spus că nu mai pot continua în condițiile în care sunt neplătite de peste trei luni. După o discuție cu conducerea clubului, jucătoarele au revenit la antrenamente, cu speranța că se va aproba cât mai repede finanțarea sportului de performanță. 


"Am reluat antrenamentele, așa cu «burta goală» cum s-ar spune. Este greu, pentru că multe dintre ele au familii. Ele s-au implicat foarte mult și acum s-au descărcat, dacă aveam astăzi jocul, erau în stare să moară pe teren. Ar fi păcat să renunțăm acum, când am reușit această performanță", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ion Crăciun. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5116 secunde