HCM Constanța, din nou în fruntea clasamentului

206
HCM Constanța, din nou în fruntea clasamentului - hcmconstanta-1427645954.jpg

Articole de la același autor

HCM Constanța nu a dat nicio șansă echipei CSM București în meciul contând pentru etapa a 24-a a Ligii Naționale de handbal masculin, disputat în București, vineri seara. Campioana a urcat pe prima poziție a clasamentului, după ce a dispus de bucureșteni, scor 25-21 (12-9). Sin-gurul moment în care gazdele au egalat a fost la începutul primei reprize (4-4, 5-5). Oaspeții s-au impus de o manieră categorică în a doua repriză. 


Pentru Constanța au marcat: Humet 7 goluri, Gal 5, Cutura 5, Buricea 4, Rakcevic 2, Cristescu 2. 


HCM se află pe primul loc al ierarhiei, la egalitate de puncte (45) cu HCM Minaur Baia Mare și HC Odorhei. Marți, la Constanța, elevii lui Zvonko Sundovski vor primi vizita Sucevei pentru a juca partida con-tând pentru etapa a 25-a. 


Iată care sunt celelalte rezultate înregistrate în week-end: HCM Minaur Baia Mare - HC Vaslui 34-25, CSU Suceava - Steaua București 


31-29, AHC Dunărea Călărași - HC Odorhei 29-25, Știința Bacău - Poli Timișoara 25-21. AHC Potaissa Turda a stat, iar aseară, după închidere ediției, s-a mai disputat meciul dintre Dinamo București și Pandurii Târgu Jiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5602 secunde