Divizia A la handbal feminin, etapa a 22-a

CSU Neptun, victorie confortabilă în partida cu CNE Sf. Gheorghe

155
CSU Neptun, victorie confortabilă în partida cu CNE Sf. Gheorghe - 1-1649942037.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de handbal CSU Neptun s-a impus, cu scorul de 39-26 (19-14), în faţa celor de la CNE Sfântu Gheorghe, într-o partidă disputată joi, 14 aprilie, la Sala Sporturilor din Constanţa, în cadrul etapei a 22-a a Diviziei A, Seria A.

Cu o echipă tânără, CNE a ţinut piept Constanţei doar în prima partea a meciului, conducând cu 13-11 în minutul 20, ca mai apoi jucătoarele antrenate de Ion Ivan şi Lăcrămioara Ilie să egaleze şi să se distanţeze treptat pe tabelă. Apărarea şi contraatacul au fost principalele arme cu care Neptunul a făcut diferenţa. Gabriela Moldoveanu (13 goluri) şi Mara Gheorghe (8) au fost cele mai bune marcatoare pentru Constanţa, iar pe faza de apărare, cât şi pe atac, Dana Matei (5) a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale.

A fost un meci în care Ştefania Surducan (3), Ariana Cercel (5), Denisa Bari (1) şi Maria Ilie (4) au contribuit cu goluri importante, iar Mihaela Stănciulescu (1) a avut o coordonare foarte bună, punându-şi coechipierele în situaţii dese de a marca.

Diferenţa de pe tabelă a făcut ca, pe final, antrenorii Constanţei să utilizeze toate jucătoarele, astfel că junioara Diana Pavlov a bifat şi ea minute în joc.

În clasament, CSU Neptun ocupă locul patru, cu 40 de puncte, fără nicio şansă de promovare. Lideră este CSM Corona Braşov, secondată de CSM Unirea Slobozia, fiecare cu câte 46 de puncte şi un meci mai puţin disputat. Etapa viitoare (duminică, 8 mai), echipa constănţeană va juca, în deplasare, cu HCF Piatra Neamţ.

Foto: Facebook / CSU Neptun

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3726 secunde