Liga Națională de handbal feminin

CSU Neptun vrea să bată Zalăul lui Tadici

311
CSU Neptun vrea să bată Zalăul lui Tadici - handbal-1329992109.jpg

După succesul de săptămâna trecută, de la Bacău, echipa de handbal feminin CSU Neptun se pregătește acum pentru meciul
de mâine, de la ora 18.00, de pe teren propriu cu HC Zalău. Deși inițial, partida trebuia să se dispute sâmbătă, meciul a fost decalat cu 24 de ore, la cererea postului Digi Sport.

Contactat de "Cuget Liber", antrenorul CSU Neptun, Florentin Pera, s-a dovedit încrezător în șansele echipei sale de a face un meci mare împotriva echipei antrenate de Gheorghe Tadici și de a continua seria victoriilor consecutive.
"Meciul cu Zalăul va fi poate cel mai greu joc de pe teren propriu din actuala stagiune. Ne-am pregătit foarte bine și sunt convins că putem să producem o nouă surpriză în campionat, la fel cum am reușit și în meciul cu Corona Brașov, atunci când puțini credeau în șansele noastre. Din păcate, nu ne vom putea baza pe cea mai bună formulă de joc, Renata Ghionea nu va putea juca, din cauza accidentării suferite în meciul de la Bacău. De asemenea, mai avem două jucătoare care au ceva probleme, însă sper ca medicii să facă tot posibilul pentru a le recupera în timp util. Echipa din Zalău trebuie apreciată pentru valoarea și jocul spectaculos pe care-l practică, are în lot din care se remarcă în mod special cele două jucătoare venite de la Oltchim, Valeria Beșe și Gabi Szucz, care fac foarte bine faza defensivă", a declarat tehnicianul.
Iată și celelalte partide ale etapei a XVII-a a Ligii Naționale de handbal feminin: HC Oțelul Galați - CSM Bacău, CSM Ploiești - HC Dunărea Brăila, HCM Roman - ASC Corona Brașov, Universitatea Cluj - SCM Craiova, Oltchim Rm. Vâlcea - CSM București, CSM Cetate - HCM Baia Mare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Sport : Cine este eroina din poarta Neptunului
Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Sport : HCM Constanța plătește prețul trufiei!
Pagina a fost generata in 0.9009 secunde