Liga Națională de handbal masculin

HCM Constanța, deplasare de foc la Târgu Jiu

518
2
HCM Constanța, deplasare de foc la Târgu Jiu - hcm-1329899297.jpg
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanța, joacă astăzi, la Târgu-Jiu, restanța cu Pandurii, meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii Naționale.

Partida dintre Pandurii și HCM trebuia să se joace, inițial, în week-end, însă a fost amânată, din cauza duelului de Cupa Cupelor în care au fost angrenați, sâmbătă, gorjenii, la Lisabona cu Benfica. Pentru HCM, meciul cu Pandurii reprezintă prima șansă a handbaliștilor antrenați de Constantin Ștefan de a-și reface moralul și imaginea șifonată în fața fanilor și a conducerii clubului, după înfrângerea suferită săptămâna trecută în fața rușilor de la Sankt-Petersburg, în etapa a noua a fazei grupelor din Liga Campionilor.

"Este fi un meci greu, în care trebuie să ne refacem imaginea după eșecurile suferite în cupele europene. Jocul de la Târgu Jiu va fi unul diferit, pentru că sunt puse în joc două puncte extrem de importante în lupta pentru titlu și nu ne permitem să le pierdem, însă nu va fi deloc ușor să ne impunem în această deplasare, cunoaștem valoarea adversarului și ne așteptăm să avem un meci greu așa cum au fost și precedentele partide jucate de HCM împotriva formației gorjene. Jucătorii noștri au nevoie de acest succes, mai ales că la echipă există o stare de tristețe după felul în care am fost eliminați din Liga Campionilor. La meciul cu Pandurii, nu îi vom avea la dispoziție pe Șimicu, Adzici și Riganas, trei jucători foarte importanți pentru echipă, însă toți băieții au valoare și sunt convins că cei care vor fi pe teren vor da totul pentru a câștiga punctele puse în joc. De altfel, nici la meciul de sâmbătă, de la Koper, nu ne vom putea baza pe cei trei, jucătorii cu care am plecat spre Târgu-Jiu fiind cei cu care vom evolua și în Slovenia", a declarat Constantin Ștefan, pentru "Cuget Liber".

v v v

Tot astăzi, în cadrul celei de-a XVI-a etape a Ligii Naționale de handbal masculin, se mai joacă și partida dintre Steaua București și U Bucovina Suceava, în timp ce partida dintre CSM București și HC Odorhei se va desfășura mâine.

Iată și celelalte rezultate ale rundei: CS Caraș Severin - Dinamo Călărași 24-22, CSM Ploiești - CSM Satu Mare 25-20, Universitatea Cluj - Poli Timișoara 27-26.

Comentează știrea

eu
22 februarie 2012
Fortza HCM`ul

Fortza Hcm`ul, sunteti o mandrie pt acest orash. Va vrem Campionii din nou.

Fane
22 februarie 2012
Campionilor

FOrtza HCM , Fortza HCM. Ma mir Cuget ca mai scrieti articole si despre HCM. Bravo incet incet incepeti sa deveniti un ziar competitiv, obiectiv si de incredere. Bravo Redectia sport.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Sport : HCM Constanța plătește prețul trufiei!
Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Sport : Cine este eroina din poarta Neptunului
Pagina a fost generata in 0.4985 secunde